☰ Lewe Menu Prawe Menu ☰
PSSE Zgorzelec
Herb PSSE Zgorzelec

Środa 13.11.2019

zaawansowane

Higiena Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku

 

Sekcja Higieny Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku

 
PSSE w Zgorzelcu
ul. Warszawska 11
59-900 Zgorzelec

 

Kierownik Sekcji: Jolanta Brudniak

 

 

 

tel. 0-75 64 94 536 (kierownik),

pokój 19, III piętro

 

tel. 0-75 64 94 534 (pracownicy),

tel. 0-75 64 94 537 (pracownicy),

pokój 18, III piętro

pokój 20-21, III piętro

fax 0-75 64 94 529



 

e-mail: psse.zgorzelec@pis.gov.pl

 

 
 

Produkcja pierwotna i sprzedaż bezpośrednia żywności - informacja m.in. dla rolników i działkowców

Wytyczne Komisji  Europejskiej z 2017r. dotyczące ograniczenia ryzyka mikrobiologicznego w odniesieniu do świeżych owoców i warzyw na etapie produkcji podstawowej poprzez przestrzeganie zasad higieny

Wnioski do pobrania:
WNIOSEK o dokonanie zmian w rejestrze zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS
WNIOSEK o wpis zakładu do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS
WNIOSEK o wykreślenie zakładu z rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS
WNIOSEK o zatwierdzenie zakładu i o wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów PIS

 

 

Wytworzył:
Kierownik Sekcji HŻŻiPU mgr Jolanta Brudniak
Udostępnił:
Administrator Zgorzelec
(2007-01-19 15:29:49)
Ostatnio zmodyfikował:
Administrator Zgorzelec
(2019-07-17 10:08:22)
 
 
ilość odwiedzin: 271981

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X